• voor  13.00 besteld; zelfde dag verstuurd
  • Online voorbeeld van je ontwerp
  • Feestelijk ingepakt met eigen boodschap
  • Persoonlijk advies

sinds 1980

Tilleys.nl, een echt familie bedrijf!

Berend en Gerrie Blok zijn ruim 40 jaar geleden begonnen met Blok Borduren. Dit is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf waar samen met dochter Mirjam Tilley en hun enthousiaste personeel gepersonaliseerde bedrijfskleding en naamcadeautjes worden voorzien van naam en/of logo.

Al ruim 40 jaar zijn we een begrip in de regio

Het begon met een stomerij en kledingreparatie in de winkel in Hattem. Berend besloot om zich te bekwamen en te specialiseren in computergestuurd borduren. Al gauw kwam er een borduurmachine in de winkel.

De ruimte werd al snel te klein en ook kwam dochter Mirjam Tilley met haar man bij de zaak in. Het borduren en ook het bedrukken nam een grote vlucht. Blok Borduren huurde een pand in Wezep en liet in 2009 het pand bouwen waar ze nu gevestigd zijn aan de Rondweg 60 in Wezep. Nu is het uitgegroeid tot een professionele borduurstudio waar de particuliere en zakelijke klant terecht kan voor geborduurde kleding, textiel en naamcadeautjes.

In januari 2021 is de winkel in Hattem gesloten en zijn Berend Blok en Mirjam Tilley verder gegaan met het bedrijf in Wezep. Naast de webshop www.blokborduren.nl voor (bedrijfs)kleding met tekst en/of logo, is er ook de webshop www.tilleys.nl voor alle naamcadeautjes.

Vragen over het borduren of bedrukken van jouw naamcadeau?

Heb je vragen over de artikelen, de voorraad of wens je kleur advies? Neem contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen!

Jouw unieke naam cadeau wordt met veel plezier en aandacht gemaakt!