Over Ons

Al 30 jaar is Blok Borduren een begrip in de regio van Hattem. Een familiebedrijf dat is begonnen door Berend en Gerrie Blok. Nu de dochter Mirjam ook volop in het bedrijf aan het werk is samen met haar man John, blijft Blok Borduren en Tilleys zich door ontwikkelen. We gaan met de markt mee en groeien zo in ons bedrijf. Het begon met een winkel in Hattem met de werkplaats in de schuur, nu zijn er twee winkels, een professionele borduurstudio en twee webshops. Zowel hier op Tilleys.nl voor naamkado’s als voor bedrijfskleding met naam en/of logo op www.blokborduren.nl

Het doel van Blok Borduren en Tilleys is het net zo gezellig en het ‘hier ben ik graag’ gevoel te geven als in de winkel in Hattem en Wezep. Ook snelheid en gemak hebben we hoog in het vaandel staan. Dit is vooral te merken aan onze persoonlijke service en het functionele bestelproces. Doordat we zelf een professionele borduurstudio hebben kunnen we jouw bestelling vaak dezelfde dag versturen! Ons team van vakkundige collega’s maken jouw bestelling met plezier en aandacht snel voor elkaar!

Op social media worden we steeds meer zichtbaar. Het is leuk om ons te volgen op Facebook en Instagram. De pagina van Tilleys.nl heeft een persoonlijk tintje en laat de passie zien waarmee jouw kado gemaakt wordt. Hier laten ze foto’s van resultaten zien en krijgen we een kijkje achter de schermen bij Blok Borduren. Het geeft mooi weer hoe gedreven het hele team is! Ook wij maken wel eens fouten waardoor we knuffels of badjasjes hebben met naam die een nieuwe eigenaar zoeken. Houd facebook en insta in de gaten daar geven we deze weg!

Adres en openingstijden Blok Borduren en Tilleys.nl

Afhaaladres Wezep:
Rondweg 60  8091 XK Wezep
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9.00 uur t/m 17.00 uur
Zaterdag gesloten
info@tilleys.nl / 038 3758320

Afhaaladres Hattem:
Kerkstraat 5, 8051 GJ Hattem
Openingstijden
Maandag: 13.00 uur t/m 17.00 uur.
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 uur t/m 17.00 uur
Zaterdag 10.00 uur t/m 17.00 uur
info@tilleys.nl / 038-4443208