• voor  13.00 besteld; zelfde dag verstuurd
  • Online voorbeeld van je ontwerp
  • Feestelijk ingepakt met eigen boodschap
  • Persoonlijk advies

Levertijd en verzenden

Levertijd

Na het ontvangen van jouw bestelling gaan we snel aan de slag! Bij bestelling en betaling op werkdagen voor 13.00 uur wordt je bestelling dezelfde dag verzonden met DHL. Doorgaans wordt je bestelling de volgende dag bezorgd, DHL kan vertraging hebben, in 95% van de bestellingen wordt het de volgende dag bezorgd. Ook op zaterdag. Alleen zondag niet.

Wij hebben geen invloed op het tijdstip van afleveren. Verzendingen buiten Nederland worden binnen twee-vijf werkdagen geleverd. Het kan voorkomen dat door drukte rond de feestdagen of in de vakantie periode er een dag vertraging is. Ten allen tijde kan een product niet op voorraad zijn, wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Verzendkosten

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven. Verzendkosten binnen Nederland zijn € 4,95 per bestelling naar één adres. Voor België zijn de verzendkosten € 9,95 voor een pakket. Bij bestellingen met een bedrag van meer dan € 60,00 is het verzenden gratis binnen Nederland.

Vragen over het borduren of bedrukken van jouw naamcadeau?

Heb je vragen over de artikelen, de voorraad of wens je kleur advies? Neem contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen!