Levertijd en verzending

Levertijd

Bij bestelling en betaling op werkdagen voor 13.00 uur wordt je bestelling dezelfde dag verzonden met DHL. In de regel komt 98% van de binnenlandse zendingen de dag na verzending bij u aan. De overige 2% volgt normaal gesproken binnen 2 werkdagen. Wij hebben geen invloed op het tijdstip van afleveren. Verzendingen buiten NL worden binnen twee-vijf werkdagen geleverd. Als de standaard levertijd afwijkt staat dit bij het artikel vermeld. Ten allen tijde kan een product niet op voorraad zijn, wij nemen dan zo zsm contact met je op.

Verzendkosten

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven. Verzendkosten binnen Nederland zijn €4,95 per bestelling naar 1 adres. Voor België zijn de verzendkosten € 9,95 voor een pakket. Bij bestellingen met een bedrag van meer dan € 50,- is het verzenden gratis binnen Nederland.

Aflevering

Dit is doorgaans binnen  24-48 uur (van maandag t/m zaterdag). Wanneer je (in Nederland) niet thuis bent op het moment van bezorgen doet DHL nog een afleverings poging  bij de buren of laat jouw weten dat je de bestelling kunt aafhalen bij een DHL Servicepunt.