Levertijd en verzending

Levertijd

Bij bestelling en betaling op werkdagen voor 12.00 uur wordt je bestelling dezelfde dag verzonden met DHL. In de regel komt 98% van de binnenlandse zendingen de dag na verzending bij u aan. De overige 2% volgt normaal gesproken binnen 2 werkdagen. Wij hebben geen invloed op het tijdstip van afleveren. Verzendingen buiten NL worden binnen twee-vijf werkdagen geleverd. Als de standaard levertijd afwijkt staat dit bij het artikel vermeld. Ten allen tijde kan een product niet op voorraad zijn, wij nemen dan zo zsm contact met je op.

Verzendkosten

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven. Verzendkosten binnen Nederland zijn €4,95 per bestelling naar 1 adres. Voor België zijn de verzendkosten € 9,95 voor een pakket. Bij bestellingen met een bedrag van meer dan € 50,- is het verzenden gratis binnen Nederland en België!

Aflevering

Dit is doorgaans binnen  24-48 uur (van maandag t/m zaterdag). Wanneer je (in Nederland) niet thuis bent op het moment van bezorgen doet DHL nog een afleverings poging en een briefje in de brievenbus dat het bij de buren is afgegeven of dat ze de volgende werkdag terugkomen. Voor het buitenland geldt dit niet, wanneer je bij aflevering niet thuis bent, wordt er de eerstvolgende werkdag nog een poging tot aflevering gedaan. Mocht er dan wederom niemand aanwezig zijn, wordt het pakket bij een afhaallocatie bij je in de buurt gebracht, waar je het af kunt halen. DHL Parcel doet maximaal 4 afleverings pogingen. Neem contact op met DHL via het "niet thuis briefje" om goed af te spreken als het nieuwe aflevertijdstip niet uitkomt.